coronaproof typetjes

 

Coronaproof typetjes op uw feest! 

We helpen u graag mee om uw feest nog leuker (en veiliger) te maken!
coronaproof typetjes

(Klik hier voor online typetjes voor uw virtueel evenement

Onze typetjes: 

  • Breken het ijs!
  • Maken op grappige wijze uw gasten bewust van de regels. 
  • Kunnen uw gasten op positieve wijze aanspreken.
  • Zorgen ervoor dat uw gasten zich houden aan de juiste afstand, looproutes etc. 
  • Ondersteunen en begeleiden uw gasten waar nodig, bijvoorbeeld door gasten naar hun plek te begeleiden. 

    corona-proof entertainment ontvangst

     
Butler James 1.5 : ontvangt zeer gastvrij uw gasten bij het feest. James haalt de spanning voor u uit de lucht. Kan ook zeer goed ondersteunen in het deurbeleid door bijvoorbeeld op grappige wijze te zorgen dat er voldoende afstand wordt gehouden.
 
Ben van Beveiliging 1.5 : een ludieke beveiliger die er voor zorgt dat het virus buiten de deur blijft. Dit typetje checkt, beveiligd en zorgt voor een ultra veilige sfeer. Hij kan mensen ook controleren, bijvoorbeeld door ze te laseren.
 
Roel de Sjoelkampioen 1.5Roel heeft iets bedacht om mensen op 1.5 meter afstand te houden. Hij neemt namelijk overal zijn sjoelbak mee naar toe! Met zijn sjoelbak kan hij precies zorgen voor de juiste afstand – nabijheid.
 
Bobbie Glamour Fashion Fotograaf 1.5 : Bobbie is dol op foto’s maken, fashion en op mannen. Hij zorgt voor de allerleukste foto’s, uiteraard gaat dit gepaard met een enorme dosis humor en maakt hij ondertussen veel vriendinnen. Uiteraard alles op gepaste afstand. Bobbie zorgt dat al uw gasten op de foto komen!
 
 
    coronaproof entertainment voor uw feest
 
Gastvrouw Angelique 1.5: een zeer strenge dame die de regels graag even met uw doorneemt. Angelique houdt graag de touwtjes stevig in handen. Ze checkt of u op de gastenlijst staat, of u zich houdt aan de voorwaarden en de gedragscodes tijdens het feest. Waar nodig spreekt zij gasten aan en kan ook bijvoorbeeld een gele kaart uitreiken aan hen die een overtreding begaan.  
 
Schoonmaakster Bep 1.5 : Bep zorgt ervoor dat iedereen zich ook echt aan de hygiëne regels zal houden !! Zij maakt ondertussen ALLES schoon. Want alleen hiermee houden we het virus buiten de deur.
 
 
Toiletjuffrouw Trees 1.5 : Trees zorgt dat alles ordentelijk verloopt rondom de toiletgang. Ondertussen zorgt ze er ook voor dat de toiletten/wc wagen/toilettenblok brandje schoon blijft. Daarnaast zorgt ze voor een gezellige (Jordanese) sfeer. Het wc bezoek wordt op deze wijze een feestje.
 
 
ontvangst corona typetje
 
Tip: Corona proof Combi-act: 1 acteur speelt, meerdere typetjes gedurende uw feest. Coronaproof entertainment. 
 
 
Bijvoorbeeld:
 
19.30 acteur op de locatie aanwezig. 
 
20.00 - 21.00 Typetje Butler James 1.5 : ontvangt zeer gastvrij uw gasten, begeleid uw gasten naar hun plaats, wijst u gasten zeer hartelijk op de corona maatregelen.
 
21.00 - 22.00 Typetje Ben van Beveiliging 1.5 zorgt ervoor dat het virus buiten de deur blijft. Ben kan op ludieke wijze ingrijpen bij overtredingen. 
 
22.00 - 23.00 Typetje Roel de Sjoelkampioen 1.5 zorgt voor een ‘natuurlijke’ afstand van 1.5 meter doordat hij altijd en overal zijn sjoelbak mee neemt.
 
 
Of combineer met andere typetjes:
 
 
 
Bijvoorbeeld: 
 
16.30 actrice aanwezig op de locatie.
 
17.00 - 17.45 Gastvrouw Angelique 1.5 ontvangt op ludiek wijze uw gasten en checkt of ze op de gastenlijst staan. 
 
17.45 - 18.30 Gastvrouw Angelique 1.5 begeeft zich op het feest en controleert op ludieke wijze of iedereen zich wel strikt aan de regels houdt. 
 
18.30 - 20.00 Toiletjuffrouw Trees 1.5 zorgt op Amsterdamse directe wijze dat alles ordentelijk verloopt rondom het toiletbezoek. Ondertussen maakt ze ook echt schoon!
 
 

Coronaproof Typetjes!

Voor een verantwoord en coronaproof feest. 

Ontvangst door coronaproof typetje butler typetje corona proof entertainment  Coronaproof typetjes voor uw feest
 

(Hier online typetjes voor uw virtueel evenement of online vergadering