Typetje inhuren Noord-Brabant

In Brabant houden ze wel van een feestje! 
Huur een typetje in voor uw feest of evenement in Noord-Brabant. 

 - CORONAPROOF - 

typetje brabant
Klik hier voor een overzicht van al onze typetjes!

We kunnen voor u elk gewenst typetje tot leven brengen in Brabant. In het team van toptypetjes werken we met acteurs uit de regio Noord Brabant. Onze feestacteurs zijn afkomstig uit onder andere Eindhoven, Den Bosch, Oss, Tilburg, Helmond en Breda dus er is altijd wel een leuke acteur of actrice bij u in de buurt beschikbaar. Doordat we met acteurs werken uit de regio Brabant kunnen we u tegen een zeer scherp tarief een leuk typetje of meerdere typetjes aanbieden. Wij rekenen (in tegenstelling tot veel andere bureau's) voor uw feest geen reiskosten! Dat scheelt u weer. 

Brabant staat bekend om zijn gastvrijheid, gezelligheid en gemoedelijkheid. 

Brabant is de provincie waar wij het meest actief zijn van heel Nederland. Van Eindhoven, Roosendaal tot aan Waalwijk, Veldhoven, Veghel en Deurne of Valkenswaard. 

Een leuk en feestelijk ontvangst door een typetje!

typetje, ontvangstact of feestact in brabant

In het afgelopen tijd zijn we met een of meerdere typetjes op de volgende feesten en evenementen aanwezig geweest:

Een kleine greep uit onze recente opdrachten:

  • Boxtel: het typetje Ben Beveiliger ontving alle gasten op een trouwfeest in Boxtel en vervolgens begaf het typetje fotograaf zich tussen de gasten op het feest om leuke foto's van en met hen te maken. Iedereen was erg enthousiast. 
  • Eindhoven: typetjes butler James & butler George ontvingen alle gasten op een personeelsfeest van een ziekenhuis. Vervolgens begaven zij zich als andere leuke typetjes tussen de gasten gedurende de avond. 
  • Tilburg: bij de opening van een restaurant was tylpetje schoonmaakster en typetje toiletjuffrouw Bep aanwezig voor de extra vrolijke noot. 
  • Breda: tijdens de aftrap van het nieuwe studiejaar waren 2 actrices (schoonmaaktypetjes) een week lang aanwezig op de HTRO (school voor toerisme) de NHTV de in Breda. De actrices spraken moeiteloos de engelse taal vanwege het internationale karakter van de hogeschool.
  • Den Bosch: het typetje Roel de Sjoelkampioen begaf zich tussen de bezoekers van een open dag van de Bouwmaat in Den Bosch. 
  • Valkenswaard: typetje gastvrouw angelique zorgde voor een stijlvol ontvangst van de gasten om het 25 jarig huwelijksfeest (jubileumfeest) en zorgde voor extra sfeer.  

We hebben zeer veel acts, typetjes en optredens verzorgd in de regio. 

typetje inhuren Brabant

 

Een typetje of meerdere typetjes van top typetjes zijn verder actief geweest in de volgende plaatsen in Noord Brabant: 

Eindhoven, Tilburg, Breda, ’s-Hertogenbosch, Den Bosch, Helmond, Oss, Meierijstad, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout, Waalwijk, Veldhoven, Heusden, Etten-Leur, Uden, Geldrop-Mierlo, Moerdijk, Deurne, Boxtel, Valkenswaard, Bernheze, Gemert-Bakel, Halderberge, Best, Boxmeer, Sint-Michielsgestel, Drimmelen, Werkendam, Vught, Gilze en Rijen, Oisterwijk, Dongen, Cuijk, Steenbergen, Goirle, Loon op Zand, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Rucphen, Laarbeek, Woensdrecht, Zundert, Geertruidenberg, Cranendonck, Bladel, Someren, Eersel, Oirschot, Bergeijk, Waalre, Son en Breugel, Asten, Heeze-Leende, Landerd, Hilvarenbeek, Woudrichem, Haaren, Aalburg, Reusel-De Mierden, Grave, Sint Anthonis, Mill en Sint Hubert, Boekel, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Schijndel, Liempde, Vlijmen, Kaatsheuvel, Lieshout en Almkerk. We verzorgen leuke typetjes, feestacts in heel de Provincie Noord-Brabant. 

 

Overzicht van onze typetjes in Brabant!

 

Vraag nu direct uw offerte aan 

Of bel ons: 055 - 763 04 76